Milliardfester i Nord og Vest

Nord var første region i TESS til å nå milepælen i 2023, få uker før regionen i Vest nådde samme målet.   

Et nøkkelelement for suksessen i Nord har vært fokuset på service og lageroptimalisering. Prosjektet, som ble satt i gang for å sikre at lagerbeholdningen alltid er på et optimalt nivå, har redusert kostnader og forbedret leveringstiden betraktelig.  

Investering i infrastruktur har også vært et viktig fokusområde. Flere av servicesentrene, inkludert det i Mosjøen, har gjennomgått betydelige oppgraderinger. Disse oppgraderingene har ikke bare økt operasjonell effektivitet, men også forbedret arbeidsmiljøet, noe som ytterligere bidrar til de ansattes tilfredshet og produktivitet. 

– Det har vært et kollektivt samarbeid med alle de ansatte i TESS Nord, TESS as, TESS Logistikk og de andre regionene. Det er dette samarbeidet som har gjort at vi er det vi er i dag, og det er det som skal dra oss videre, sier daglig leder i TESS Nord, Øyvind Brox. 

 

Rekord i Vest 

Med en økning på 150 millioner og over 1 milliard i omsetning, nådde også TESS Vest omsetningsrekord i 2023. I år skal rekorden feires i Grieghallen i Bergen.  

– Vi har jobbet målrettet for det lokale næringslivet og har hatt mange oppdrag og høy aktivitet dette året. Spesielt innenfor offshore-segmentet, som er vårt hovedfokus, med Equinor, TechnipFMC og Aker Solutions i spissen, sier regionleder Erlend Gjerdevik, som har ansvaret for TESS fra Egersund i Sør til Sognefjorden i Nord. 

En viktig del av suksessen har vært de spesialiserte teamene som kjenner markedet, inkludert egen Engineering-avdeling.  
– Ved å ha dedikerte spesialister og fagansvarlige for hvert marked og de største kundene, har vi oppnådd betydelige gjennomslag dette året. Dette inkluderer arbeid med langsiktige innovative løsninger som slangetromler og -stasjoner for offshore-applikasjoner og ubemannede lagre, sier Gjerdevik.