Om oss

TESS verdigrunnlag

Uavhengighet, nøkternhet og selvråderett skal kjennetegne TESS. Tilgjengeligheten for våre kunder skal alltid være 24/7/365. Vi skal som firma være politisk uavhengige og nøytrale også i forhold til livssyn, etnisitet, legning og fagorganisering. Forholdene til myndighetene skal være det beste og medarbeiderne var, er og skal være vår viktigste ressurs. TESS er eid av Stiftelsen Erik Jølberg og ansatte. Årlig støttes barn og unge med millionbeløp.

TESS-firmaene skal på et forretningsmessig sunt grunnlag tilby produkter, tjenester og løsninger innenfor drift og vedlikehold som skaper attraktive merverdier for kunden. Dette skal TESS oppnå ved målrettet arbeid med HMS, og ved å finne samfunnsøkonomiske gode løsninger.

TESS skal gjennom kontinuerlig vekst sikre og utvikle gode arbeidsplasser i de nærmiljøene TESS er etablert. For å oppnå dette, skal TESS være den foretrukne leverandør av produkter og tjenester i de markeder TESS til enhver tid er engasjert i. TESS skal øke kundenes oppetid og lønnsomhet.

Strategi

På veien mot målet skal TESS blant annet utvikle:

  • Nye markeder og kunder i inn- og utland
  • Nye produkter og tjenester
  • Komplette tekniske løsninger
  • Integrerte forsyningstjenester
  • Kompetanse i organisasjonen