Beremas profesjonelle produkter hos TESS

Berema AS har inngått en sentral avtale med TESS as om salg av profesjonelle produkter fra bl.a. Honda og Cramer. Avtalen vil tilføre Berema AS en rekke nye og viktige forhandlerpunkter over hele landet, med fokus på proffkunder.

Berema

– Vi er stolte over å være ny leverandør til TESS. Avtalen vil gjøre våre produkter enda mer tilgjengelige for proffkundene og vil kunne gjøre TESS til en enda mer komplett faghandel for sine kunder, sier Kristof Gijbels, daglig leder hos Berema AS.

Berema AS har de siste årene fokusert målrettet på å utvikle sine salgskanaler, og avtalen med TESS er et viktig ledd i dette arbeidet. Den innebærer at alt av profesjonelle produkter fra vannpumper og strømaggregater, til infrarøde varmere og 82V batteridrevet utstyr, blir tilgjengelig for proffmarkedet i hele landet.

– TESS er en solid kjede som tilbyr kvalitetsprodukter, som er godt kjent i det norske proffmarkedet. Avtalen styrker vårt utvalg av produkter til kjernekunden vår som er proffkunden. I tillegg blir vi mer attraktive i park- og anleggsbransjen, samt hos våre kvalitetsbevisste kunder, som er viktig for vår posisjon som faghandel, sier Øyvind Langvandsbråten, Manager Supplier Development i TESS as.


Fokus på faghandel
Berema AS ble etablert i 1968 og har et betydelig fokus på faghandel i sitt forhandlernettverk. Distributøren legger vekt på kunnskap og kvalitet i alle ledd av verdikjeden.

– For oss er det et krav at våre forhandlere kan tilby salg, service og verkstedtjenester slik at de tar vare på både produkter og mennesker. TESS deler våre verdier, og er et veldrevet konsern med sterk økonomisk ryggrad, det er bakgrunnen for at vi har inngått denne avtalen, sier salgsdirektør Joachim Allworthy i Berema AS.
- Gjennom produkter som Honda, Cramer 82V, Tielbürger, E-power og Shizuoka-Seiki står vi sterkt i markedet og tilbyr produkter til en stor bredde av profesjonelle aktører. Vi er sikre på at denne avtalen blir en styrke for bransjen ved at produktene blir bredere markedsført og tilgjengelig i TESS servicesentre, sier Allworthy.

 

For mer informasjon kontakt:

Joachim Allworthy, Berema AS +47 950 51 603, joachim.allworthy@berema.no

Øyvind Langvandsbråten, TESS as +47 950 35 100, oyvind.langvandsbraten@tess.no