Sveisemaskiner

TESS selger og lagerfører en stor bredde av sveise- og skjæremaskiner til alle formål. I tillegg tilbyr vi utleie av maskiner. Vi har et stort fokus på produktivitet ved å sikre økt opptid og effektive prosesser på dine sveisemaskiner.

Vi har serviceverksteder over hele landet som utfører service, sikkerhetstest og validering iht. EN 1090-2 og har sveisemaskiner for alle sveiseprosesser:

MIG/MAG (GMAW) - leverer vi en komplett serie med maskiner, alt fra små kompakte maskiner, modulbaserte løsninger for industrisveising, til store avanserte puls maskiner. Både for rørtråd, kompakt tråd. Enkelte modeller kan også dekke området TIG HF og MMA.

TIG (GTAW)
 - komplett serie både DC og AC maskiner som dekker alle områder for sveising av ulegert, lavlegert, legerte materialer og aluminium.

MMA (SMAW)
 – sveisemaskiner for profesjonell sveising som krever høy ytelse, er kompakte og robuste elektrodesveiseapparater for industrielle sveiseoppgaver. Dekker et bredt område; fra 110 – til 600 ampere. De minste maskinene veier kun 2,6 kg.

SAW og ESW – strømkilder og komplette anlegg til pulverbuesveising. Samt sveisehoder for Electroslag strip cladding.

  • PLASMA skjæremaskiner i alle størrelser
  • KULLBUEMEISLING
  • BOLTESVEISEMASKINER

 

Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller for å avtale et besøk for at vi skal kunne utarbeide et skreddersydd tilbud basert på dine behov.