Om TESS

Spesialister på slanger til alle formål i mer enn 55 år. Ledende på sveis og drift- og vedlikeholdsprodukter, samt driftskritiske og lønnsomme løsninger for næringslivet.

Service og tjenester og bærekraftige løsninger som sikrer kundenes oppetid er en del av vårt DNA. Hos oss møter du fagfolk på begge sider av disken og får markedets beste tilgjengelighet med mer enn 130 lokale servicesentre. Utvikling og innovasjon ivaretas med engineering og egen teknisk divisjon for produksjon av spesialslanger innen hydraulikk og Subsea. TESS har også en rekke datterselskaper med virksomhet innen hydraulikk, sveis, og produkter for drift og vedlikehold. 

Bærekraft er en naturlig del av vårt daglige virke, med fokus på langsiktig samarbeid med kunder innen Energi, Havbruk, Entreprenør, Industri og Offentlig sektor. 

Personlige relasjoner til kunder har alltid vært det som kjennetegner TESS-fagfolk. Vi er direkte til stede på telefon og i servicesentrene med vår tekniske fagkunnskap og engasjement.

Fakta om TESS:

  • Grunnlagt i Drammen 1968
  • Helnorsk, eid av ansatte og Stiftelsen Erik Jølberg
  • Hovedkontor og sentrallager i Lier ved Drammen 
  • Ca. 1400 ansatte  
  • 6 mrd. brutto konsernomsetning i 2023
  • Internasjonalt tilstede i Danmark, Skottland, Spania, USA, Brasil og Singapore 
  • Medlem av Etisk handel Norge  

 

 

Verdigrunnlag

Uavhengighet, nøkternhet og selvråderett skal kjennetegne TESS. Tilgjengeligheten for våre kunder skal alltid være 24/7/365. Vi skal som firma være politisk uavhengige og nøytrale også i forhold til livssyn, etnisitet, legning og fagorganisering. Forholdene til myndighetene skal være det beste og medarbeiderne var, er og skal være vår viktigste ressurs. TESS er eid av Stiftelsen Erik Jølberg og ansatte. Årlig støttes barn og unge med millionbeløp.

 

 

blobid0.png