Sveis og tilbehør

Sveisemaskiner

Produktspekteret på sveisemaskiner er omfattende og vi har sveisemaskiner for alle type sveisemetoder og prosesser. Med en komplett serie kan vi levere alt fra synergisk og pulsert MIG/MAG- og elektrodesveising (MMA) til MIG-lodding, cladding og kullbuemeisling.

Vi jobber aktivt for å sikre økt oppetid. Ved å benytte vår THM avtale tilbyr vi markedets beste garanti ved signering av serviceavtale. Kontakt ditt nærmeste Kraftsenter for mer informasjon om dette tilbudet.

 

Sveisetilsett

Samarbeidet med markedets ledende produsenter gjør at vi har stor bredde og dybdekompetanse innenfor alle materialkvaliteter og sveiseprosesser. Leveringspresisjon for å sikre god produktivitet vet vi er viktig. Derfor har vi et betydelig lagerhold av sveisetilsettsmaterialer til alle type sveiseprosesser.

Vi kan bistå med sveisetekniske spørsmål, kostnadsberegninger, utarbeide pWPS og metodestudier. I tillegg har vi eget sveiserom på våre Kraftsenter for at du som kunde kan få teste våre produkter. Vi arrangerer også sveisekurs.

 

Sveisetilbehør

Komplett sortiment av sveisetilbehør og forbruksmateriell, alt du trenger både før, under og etter sveiseprosessen.

Datablader